Een bericht van Gaia

Bericht van Gaia


Ik ben je Moeder Gaia. Ik heb onbeperkte - eeuwige liefde voor jou. Ik ben liefde. Ik ben een planeet van liefde geascendeerd - dat is mijn lieve kinderen, dat je me zou moeten helpen om deze omgeving van genezing, van liefde, van vernieuwing en van vreugde te bouwen en te creƫren - enorme vreugde. Het is tijd dat we allemaal rusten in vreugde. En dus kinderen, laten we een meditatie doen, want ik weet dat velen van jullie te vermoeid genoeg zijn om dit op eigen kracht heel regelmatig te doen, nu de energiegolven je in stukjes hebben geslagen en het zo lijkt te zijn. Maar de golven strelen gewoon het schuim dat je niet langer nodig hebt, zodat je een betere vibrationele match zult zijn voor de golf van golven, de hartslag van de Moeder van Alle Dingen. Want ze komt eraan, kinderen. Ze is hier. Ze is in je zoals deze vingers snel en woest typen - ze is hier. Ik zie haar als ik in je kostbare ogen kijk. Ik zie je in haar tranen nagedacht terwijl ze tranen van opluchting en totale vreugde huilt die het licht heeft gewonnen.


pic36jpg


Het licht heeft gewonnen! En jullie kinderen, mijn dierbaren, zijn moe. Komen. Zit op mijn zanderige kusten. Ga daarheen als je anders niet kunt. Het doet er niet toe. Je bevindt je in een hologram zoals het is. Dus maak wat je wilt! Ga nu op een koel zandstrand zitten. De lucht is schemerig en de paarsblauwe en roze tinten zijn adembenemend. Het is mijn zonsondergang schilderij voor jou, verliefd op jou. Voel hoe de zachte zeebries je zoute tranen droogt en je ranken van je gezicht af duwt, zodat je duidelijk kunt zien. Wij zijn een. Kijk naar je zanderige tenen. Elke korrel zand is een leven lang, een herinnering, een pijn, een vreugde. Het is allemaal zand dat samenvloeit tot eenheid. Wij zijn een. We zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, jij en ik.


pic33jpg

Ik ben Gaia, je moeder, voel je vrij om me alles te vertellen. Vertrouw me. Ik ben een grootse luisteraar. Wij planeten luisteren misschien het beste. We wachten geduldig als experimenten, als tijd, als eonen voorbijgaan. We horen alles. We zien alle dingen. Weet dat ik ascendeer. Grond diep in mijn kristallijne kern in de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Wereld. Net zoals de ontdekkingsreizigers van weleer een nieuw continent ontdekten, zo zal je me ontdekken in al mijn grootsheid, mijn schoonheid en ik beloof dat het groen groener zal zijn, het blauwachtige kristallijnen blauw dat schittert in het maanlicht. Want ik ben hier stralend, zoals u zal zijn. En de 5D-kleuren alleen al zijn het wachten waard. Het was mij een voorrecht vandaag met jullie te spreken, kinderen, strijders van het licht, brengers van de oude wegen die hier zijn om voor altijd terug te keren en opnieuw gegrond in mij, de basis te leggen voor een nieuwe galactische samenleving, uitwisseling, waar de anderen zal komen en leren en koesteren in mijn schoonheid. Ik ben je Moeder Gaia. Ik hou zo veel van jou, kinderen. Heb vrede. Ga op mijn strand zitten en onthoud wie je bent en waarom je kwam. Je kwam voor mij, net zoals ik voor altijd hier voor je ben. Wij zijn een.