Tijd

LINEAIRE TIJD ZEGT JOU WAT JE DOEN MOET, EN WANNEER.

MULTIDIMENSIONELE TIJD GEEFT JOU DE RUIMTE TE KIEZEN WIE JE ZIJN WIL

Hoeveel dimensies neem je waar in de ruimte? Als je bent zoals ik, zie je er drie. Ik ken de versie van hoogte, breedte en diepte. Hoeveel dimensies ziet u in de tijd? Eén antwoord dat ik je kan geven is verleden, heden en toekomst. Nogmaals drie dimensies. Zou het kunnen zijn dat de wereld opgebouwd is uit telkens drie elementen.


gif8gif


Ons speelterrein, om te ervaren, zou je ruimte/tijd kunnen noemen. Maar zijn er dan ook drie ‘ikken’? Mijn verleden ik, mijn nu ik, en mijn toekomstige ik ? Met andere woorden, zijn er drie delen voor jezelf?

Zijn er manieren waarop we deel uitmaken van de ruimte-tijd-ik-ervaring? Zo ja, ben je dan een weerspiegeling van die ervaring, of is die ervaring een weerspiegeling van jou?Wat als ruimte, tijd en ik overlappende concepten zijn?

Wat als je die dingen niet apart van elkaar kunt scheiden? Alle drie of geen enkel.

Tijd is niet lineair zeggen knappe koppen. Waarom lijkt het dan zo. Zien we iets over het hoofd?I

s er wel zo iets als een afgescheiden ik, of is dat slechts een momentopname, een foto.

Houden wij ons vast aan (oude foto’s) van onszelf.In het Universum maken we deel uit van een grote matrix van Goddelijke Energie die alles omvat wat is. Onze levenservaringen en de wereld waarin we leven, worden gevormd door hoe we die energie gebruiken. We bestaan in een eeuwig moment dat alle tijd, verleden, heden en toekomst bevat. Binnen dat moment kiezen we wie we zijn en wie we willen zijn, individueel en collectief, met respect voor de natuurlijke rechten van alle dingen. Onze intuïtie en aangeboren morele kompas leiden ons op een spirituele reis naar een hoger gewaarzijn, een verbeterde verbinding met onze Goddelijkheid en innerlijke vrede.