Bericht van De Arcturians

Bericht van De Arcturians

 

Via Suzanne Lie

 

Het is het NU om je aangeboren vermogen te herinneren om te genieten van interdimensionale communicatie. Jullie, onze geaarde vertegenwoordigers naar de Aarde, hebben gewacht en geprobeerd je interdimensionale communicatie te herinneren, maar stond altijd iets in de weg.

 

Leven na leven probeerden de vele verschillende lichamen van je Multidimensionale ZELF te herinneren hoe te communiceren met de hogere frequenties van de werkelijkheid. Helaas, toen je eenmaal lid was van de derde / vierde dimensie van de werkelijkheid, waren de herinneringen aan je aangeboren vijfde dimensionale ZELF net buiten je bereik.

 

Velen van jullie, onze vrijwilligers om een ​​driedimensionaal Aardlichaam te nemen, probeerden te herinneren hoe ze zich konden verbinden met jullie hogere dimensionale vrienden, familie en zelfs jullie eigen hoger dimensionale ZELF. De verbindingen en de korte berichten die je ontving, vlogen echter snel door je driedimensionale bewustzijn.

 

Pas toen je de '3D-tijd' kon nemen om te proberen een tijdloze, interdimensionale boodschap te vertalen in een tijdgebonden driedimensionaal bericht, kon je je die herinneren en die boodschap met anderen delen. Je had van eerdere incarnaties op aarde geleerd dat het vaak niet verstandig was om interdimensionale boodschappen met anderen te delen, omdat het hen bang en boos kon maken.

 pic29jpg

 

In je verleden wisten de meeste mensen niet wat een "dimensie" was, dus die term werd niet gebruikt. Daarom gebruikte je termen die mensen konden accepteren, zoals 'je aangeboren creativiteit'.

 

Als er een hogere wereld was, was deze gewoonlijk bekend als de Hemel, waarin alleen engelen en 'zeer goede' mensen konden gaan wanneer ze 'stierven'. Natuurlijk geloofden veel beschavingen dat ze één leven en één dood konden hebben. Toen gingen ze naar de hemel als ze goed waren en naar de hel als ze slecht waren.

 

In die tijd dachten alleen de grote filosofen en heiligen over deze kwesties. Het "gewone volk" moest veel van hun aandacht richten op overleven, of gehoorzamen aan wat ze hadden gehoord of gelezen van een ander persoon, een heilig wezen, of welke andere vorm van hemels wezen waarin zij geloofden.

 

Mensen die "anders" waren dan de "populaire" geloofssystemen werden opzij geschoven, genegeerd. Deze tijd neemt een einde, nu.